93 794 31 68

COM VENDRE EL TEU PIS MÉS RÀPID?

17/02/2017
Per:   http://www.yaencontre.com/noticias/vivienda/compraventa/vender-piso-mas-rapido/

COM VENDRE EL TEU PIS MÉS RÀPID?

Ven el teu pis més ràpid amb l’ajuda d’un professional

Una de les maneres d’accelerar el procés de venda d’una vivenda és recórrer a una immobiliària especialitzada en la zona on es troba l’immoble i confiar en la feina professional i experimentada de qui porta anys dedicant-se a la compra venda de pisos.

Amb l’ajuda professional aconseguiràs vendre el teu pis amb molta més rapidesa i eficàcia, ja que els coneixements del mercat immobiliari i la motivació amb la que un assessor realitza la seva feina us permet assegurar-vos moltes més possibilitats d’èxit en la venda del vostre pis.

Estimacions del preu

El que has de fer si vols vendre el teu pis ràpid és no aspirar a un preu excessivament alt i estar disposat a negociar. La consulta professional, entre altres casos, t’ajudarà a saber quin és el preu just per la vivenda, i així podràs establir un límit.

Modifica petits detalls en les vivendes

Modifica la decoració de l’habitatge, no perquè sembli més ampli, no per col·locar-hi més coses, sinó per aconseguir un aspecte capaç d’agradar a la majoria.

Has de preparar la casa abans de posar-la en venda. Portes molt temps vivint-hi i, molt problablement, l'hagis decorat i modificat al teu gust. Però si vols vendre casa teva, has d'aconseguir deixar-la impersonal, al gust de la majoria i, sobretot, en bones condicions.

Actitud davant els possibles compradors

Novament, com en els anteriors punts, l’ajuda d’un professional es torna imprescindible per aconseguir el vostre objectiu. Si bé un mateix pot fer la feina de negociar amb els possibles compradors, un venedor professional té més habilitats per aconseguir vendre l’habitatge el més ràpid possible. Comparteix aquesta noticia a: