93 794 31 68

Claus per invertir amb èxit al sector immobiliari

30/09/2016
Per:   http://noticias.api.cat/CA/claus-per-invertir-amb-exit-en-el-sector-immobiliari/

Claus per invertir amb èxit al sector immobiliari

1. Inverteix en habitatge residencial

De moment, la compra d’habitatge resulta més rendible que la de locals comercials i oficines. Així que si estàs dubtant entre adquisició d’un pis a Barcelona i un local a Castelldefels, no ho dubtis. Entre altres raons perquè la inversió en habitatge per a lloguer està a l’alça, sobretot, en les grans ciutats.

2. Tria bé la zona

La ubicació és fonamental. Ara i sempre. La idea és comprar pensant ja en si es podrà vendre bé més endavant. Per a això, hauràs de fixar-te amb detall en la ubicació de l’immoble i valorar la proximitat de transport públic, serveis com centres de salut, col·legis, zones d’oci com restaurants, cinemes, etc. En definitiva, una ubicació dinàmica i atractiva per viure

3. Valora les característiques del pis

Un cop hagis delimitat bé la zona més interessant de la ciutat, pots començar a fer una primera selecció d’immobles candidats per la teva compra. Per a això, hauries de tenir en compte aspectes com: antiguitat, superfície total, nombre d’habitacions, distribució, qualitat dels acabats, orientació, alçada de l’immoble, si té calefacció, aire condicionat, etc. Són molts els factors que intervenen en la valoració final del pis i com més analitzis, millor.

4. Cerca la hipoteca més avantatjosa

Tot i que sens dubte vivim una de les millors èpoques per sol·licitar un préstecs hipotecari, els experts aconsellen que consultis diverses entitats bancàries. Negocia les condicions i així t’asseguraràs d’haver contractat la hipoteca més beneficiosa.

5. Treballa amb els professionals

Finalment, si vols dur a terme una inversió el més segura possible i que el procés de compravenda no es converteixi en un malson, el més sensat i intel·ligent seria que contratases els serveis professionals d’un agent immobiliari. Et recomanem que triïs un especialitzat en la zona on t’interessi realitzar la compra, ja que, ell millor que ningú sap si, en termes de rendibilitat, és realment interessant aquesta ubicació o és només en aparença. I, per descomptat, et serà de gran utilitat en tot el relatiu a les gestions amb els bancs i l’administració pública.

Esperem que aquestes senzilles pautes t’hagin ajudat. La inversió immobiliària en l’actualitat ha tornat a agafar impuls, però això no vol dir que s’hagi de comprar sense criteri.Comparteix aquesta noticia a: