93 794 31 68

Millora la teva vida amb Feng Shui al dormitori

17/12/2014
Per:   http://www.api.cat/noticias

Vols convertir el teu pis en un autèntic imant per a la bona fortuna? T’agradaria mantenir allunyades de casa teva les energies negatives? Només has de tenir en compte alguns detalls pel que fa a la decoració i distribució de casa teva. Saps com ? La resposta està en el Feng Shui. Des Api.cat et donem alguns dels consells que aquesta tècnica mil · lenària preveu per decorar un dormitori.

Pel Feng Shui una casa té quatre punts clau : l’entrada , la cuina , la sala d’estar i el dormitori. En aquesta ocasió, ens aturarem al dormitori i en els consells del Feng Shui per harmonitzar els seus elements, amb la resta de la casa i amb els seus habitants.

Forma del dormitori

La forma òptima per a un dormitori és la quadrada. Si no és així , busca la manera d’aconseguir que ho sigui, per exemple, afegint un armari, un bagul, una consola… , de tal manera, que en col · locar l’estada adquireixi la forma desitjada.

Posició del llit

El punt més important del dormitori és la posició del llit pel que fa a la porta , finestres i parets. Comprova que la paret on es recolza la capçalera del llit sigui la més allunyada de la porta. A més, el llit no ha d’estar en línia recta amb la porta de l’entrada a l’habitació o la del bany.

Distribució Feng ShuiEl suport del llit

El suport del llit simbolitza la seguretat en la vida. Per això, és preferible que la paret que hi hagi darrere del llit no tingui finestres, ni miralls. Si hi ha una finestra , col · loca unes cortines molt espesses, i si hi hagués un mirall, canvia-ho de lloc.

Sobre el llit

Si quan vas comprar el teu pis  hi havia un ventilador de sostre sobre el llit, serà millor que ho treguis. I si has de col · locar un llum, que sigui el més lleugera possible. Una de paper, seria una bona opció.

Camps electromagnètics

El Feng Shui recomana que redueixis el mínim el nombre d’aparells electrònics al dormitori, especialment en les tauletes de nit. Si és possible, evita els telèfons sense fil, ja que emeten ones electromagnètiques de força intensitat.

Si segueixes aquests senzills consells, segons el Feng Shui aconseguiràs l’harmonia necessària per millorar la teva descans i, per extensió, el teu estat físic i emocional. El teu dormitori és Feng Shui?Comparteix aquesta noticia a: