93 794 31 68

Desescalada Agències Immobiliàries: mesures de seguretat Fase 0 i 1

14/05/2020
Per:   FOTOCASA

Desescalada Agències Immobiliàries: mesures de seguretat Fase 0 i 1

El primer que has de recordar és que la desescalada no serà igual en tot el territori, ja  que cada comunitat autònoma, depenent dels progressos que hagi fet, es trobarà en una o en l’altra. Depenent de la fase, serà possible realitzar més o menys activitats.

Per això és primordial saber en quina fase es troba la comunitat en la que vas a buscar aquest fantàstic habitatge abans de llençar-te a la piscina.

FASE 0: OBREN LES OFICINES, PERÒ NO ES VISITEN IMMOBLES

Des de la fase 0 les oficines immobiliàries poden reprendre l’activitat comercial i atendre al públic de manera presencial, seguint sempre unes estrictes mesures de seguretat que garanteixen la protecció tant dels professionals com dels clients.

Aquelles comunitats que es trobin en la fase zero podran anar a les immobiliàries, però no visitar pisos. Aquelles que estiguin a la fase 1 podran trobar-se amb les agències funcionant a ple rendiment amb l’al·licient de conèixer aquell pis somiat.

D’UN EN UN I AMB CITA PRÈVIA

Els usuaris només podran acostar-se a la immobiliària després d’haver demanat una una cita prèvia i han de romandre un temps limitat. L’objectiu és garantir que no hi hagi més d’un client per treballador en l’interior de l’establiment, motiu pel que la visita no ha de durar més del necessari.

D’aquesta manera, s’ofereix una atenció individualitzada per a cada client, respectant la distància de seguretat dels dos metres. En cas de que no sigui possible respectar  aquesta distància, es col·locaran mampares o un altre tipus de suports que garanteixin el no contacte entre client i treballador.

UN HORARI PER A TOTS

La desescalada comporta diferents horaris de sortida per a persones de diferents grups d’edat. L’horari respectarà aquests lapses de temps, donant preferència al de les persones majors de 65.

OFICINES NETES I DESINFECTADES

Aquest virus es contagia per contacte, per això és fonamental portar a terme una correcta higiene, tant de les nostres mans i dels nostres cossos com de les superfícies que toquem.

Totes les oficines hauran de ser netejades i desinfectades un mínim de dues vegades al dia, prestant especial atenció a aquelles superfícies on és més freqüent el contacte: poms, mostradors, telèfons, aixetes… Amb cada canvi de torn, la zona de treball s’haurà de netejar i desinfectar de nou, sobre tot els objectes que s’utilitzen amb les mans: pantalla, ratolí i teclat.

En tots els establiments s’ha de disposar de papereres amb tapadora i  pedal per tal d’evitar el contacte, per si fos necessari dipositar mocadors i materials d’un sol ús. Aquests recipients es buidaran i netejaran amb freqüència.

De manera addicional, es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada de cada oficina i serà posat a disposició de totes les persones que accedeixin a la immobiliària: treballadors i usuaris. D’aquesta forma, es garanteixen una major seguretat i una millor higiene.

FASE 1: HORA DE CONÈIXER L ATEVA NOVA LLAR

En aquelles comunitats que hagin passat a la fase 1, les agències immobiliàries estaran treballant a ple rendiment i, a més, es podran visitar immobles, seguint, una sèrie de recomanacions:

  • Les visites han de ser espaiades i amb un número limitat de visitants, ja que és necessari guardar els dos metres de distància.
  • És recomanable que tant el comercial com els visitants acudeixin amb guants i mascareta, i s’hauran de desinfectar les mans tant a l’entrada com a la sortida.
  • S’hauran d’evitar les zones comunitàries i els ascensors per a garantir el menor contacte possible.

Qui hagi presentat símptomes o hagi estat en contacte amb persones convalescents o simptomàtiques han de romandre a casa i no acudir a les agències. Pel teu bé i el dels altres, queda’t a casa i guarda repòs.

 Comparteix aquesta noticia a: