93 794 31 68

DES DE GENERALI VOLEM AJUDAR ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ

08/05/2020

DES DE GENERALI VOLEM AJUDAR ALS ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ

Amb l’inici del Pla per a la transició cap a una Nova Normalitat elaborat pel Gobierno, molts establiments de restauració han pogut ampliar els seus serveis per tal d’oferir menjars fora del local. Molts dels assegurats de Generali s’han acollit a aquesta possibilitat per a compensar la pèrdua d’ingressos derivada de la reducció dels aforaments per a garantir el distanciament interpersonal.

Aquest nou servei requereix d’una ampliació de la cobertura per a aquells menjars servits “per a emportar” o “a domicili”. Concretament, es tracta de la garantia de Responsabilitat Civil de Productes.

A GENERALI es vol estar al costat dels clients i posar-los les coses una mica més fàcils. Prou en tenen amb ocupar-se de com canviar el seu negoci per fer front a aquesta situació!

Per això, des del passat dilluns  4 de maig, fins al 31 d’agost de 2020, es considerarà que la garantia de Responsabilitat Civil de Productes està inclosa en la Responsabilitat Civil d’Explotació de les Pòlisses de Comerç, sense cap cost addicional, i sense necessitat de modificar el Contracte d’Assegurança.

Quant a l’assegurança de Responsabilitat Civil General, cal aclarir que no és necessari efectuar cap matisació al respecte. Aquest producte ja contempla de forma automàtica aquesta cobertura: cobreix la intoxicació causada pel consum d’aliments i/o begudes subministrades per l’assegurat, tant dins com fora de l’establiment.Comparteix aquesta noticia a: