93 794 31 68

A GENERALI SEGUIM AMB TU EN TOT MOMENT

16/03/2020

A GENERALI SEGUIM AMB TU EN TOT MOMENT

 

 

 

 

Benvolgut assegurat,

Davant l’excepcionalitat de l’epidèmia pel Coronavirus Covid-19, volem transmetre-li un missatge de tranquil·litat i confiança.

A GENERALI seguim molt de prop l’evolució d’aquesta situació i estem adoptant totes les mesures necessàries per a mantenir el nostre compromís de servei i que pugui realitzar totes les gestions de les seves assegurances amb normalitat, en tot moment.

La salut i seguretat dels nostres clients, professionals i empleats, així com la protecció dels seus interessos són per a nosaltres de màxima prioritat. Per tot això, i per tal d’impedir l’expansió d’aquesta epidèmia, les nostres oficines romandran tancades, temporalment, seguint així les recents recomanacions de les nostres autoritats sanitàries.

 

Agraïm que, en aquestes circumstàncies, realitzi amb nosaltres les seves gestions a través dels nostres canals telefònics i digitals. Estem a la seva disposició a través de:

 

- El seu agent Alejandro Chopo Zaragoza al 93 795 47 09 o a alex@chopoassegurances.com i a a.chopo@generalimediadores.es.

- El nostre servei telefònic:

  • Sinistres: 911 123 443 (24 hores, 7 dies a la setmana)
  • Per a pòlisses de Salut : 910 325 725
  • Atenció al Client: 918 373 707 (de dilluns a divendres de 8:00h a 20:00h).

- La nostra App MI GENERALI o de la nostra web generali.es

Estem davant d’una crisi de dimensions extraordinàries i, davant la necessitat de garantir als nostres clients serveis que són crítics, com la seva protecció, redoblarem els nostres esforços. Amb aquesta finalitat, tots els nostres recursos professionals i tècnics seguiran actius en tot moment.

La inquietud que tots tenim per la salut de les nostres famílies, així com per l’impacte econòmic de esta crisis, especialment en aquelles activitats que s’estan sacrificant pel bé de tots, ens exigeix que assumim les nostres obligacions amb major responsabilitat i, molt especialment, el nostre compromís de cuidar dels nostres clients proporcionant-los-hi tranquil·litat i protecció, ajudant a superar aquest repte comú que tenim com a societat i com a país.Comparteix aquesta noticia a: