93 794 31 68

GENERALI Salut, reconegut per la OCU com la millor assegurança de Salut en l’any 2019

16/12/2019
Per:   Generali

GENERALI Salut, reconegut per la OCU com la millor assegurança de Salut en l’any 2019

Si bé Generali és més reconeguda per les seves assegurances de vehicle i llar, així com per les seves solucions per a empreses, la companyia que ja té més de 3.000.000 d’assegurats en Salut, ha estat reconeguda per la OCU com a la companyia amb millors assegurances de salut al 2019, si només tenim en compte les 10 asseguradores de Salut més importants del país.

Així ho registra el darrer informe sobre el sector assegurador que ha publicat la OCU, la Organització de Consumidors i Usuaris, que realitza una classificació de les millors asseguradores d’Espanya en funció d’una enquesta realitzada a clients.

En ella s’han tingut en compte nombrosos factors, que units determinen en línies generals la satisfacció dels usuaris respecte al servei que ofereixen totes les asseguradores del país respecte a les assegurances mèdiques.

En l’enquesta s’han valorat els següents aspectes:

  • L’atenció presencial, telefònica i el servei online
  • La claredat i transparència
  • El preu i la seva evolució
  • Els imports dels copagaments
  • El servei, centrant el focus en la cobertura oferta i en la qualitat dels serveis sanitaris
  • Els tràmits administratius i l’autorització dels tractaments i de proves mèdiques

En conjunt, les opinions dels clients atorguen a GENERALI una valoració de cinc estrelles. Aquesta nota situa a la companyia al capdavant de les grans companyies d’assegurances amb implantació a Espanya, tant de les generalistes com de les especialitzades en salut.

Així l’assegurança de Salut de GENERALI segons l’informe de la OCU es situa per davant d’Axa, Mapfre, Allianz, DKV, Asisa, Sanitas i Adeslas entre d’altres.

ELs punts forts de GENERALI

La qualitat dels serveis sanitaris que ofereix GENERALI és sens dubte un dels seus grans punts forts, essent una de les cinc asseguradores que obtenen la puntuació màxima en aquest aspecte. 

L’altre és l’excel·lent gestió en l’autorització de tractaments i proves, un àmbit que lidera clarament (84 punts, mentre que la segona només arriba a 82).

GENERALI a més obté una elevada valoració en altres aspectes, com en la qualitat de les cobertures que ofereix, tant en serveis mèdics com en els tractaments que brinda. Un altre gran punt fort és el de l’atenció al client en qualsevol de les seves tres branques: les dues de tota la vida, la presencial i la telefònica, i la més moderna, el servei online. Tanmateix, els clients valoren la bona gestió de la companyia a l’hora de comunicar-se i la senzillesa amb la que s’informen.

Els clients, satisfets amb les seves assegurances mèdiques

Aquest estudi posa de manifest que el sector de les assegurances de salut és dinàmic i exigeix a les entitats asseguradores la constant actualització i innovació per a implementar les millores, els avenços en ciència i tecnologia amb la finalitat de mantenir el millor servei al client. En aquest sentit a GENERALI ens sentim molt orgullosos de liderar aquest àmbit, encara que sempre hi haurà treball per fer per tal de mantenir la valoració i millorar.Comparteix aquesta noticia a: