93 794 31 68

QUI SOM

QUI SOM

FINQUES CANET SERVEIS IMMOBILIARIS neix de la secció inmobiliària de l’Administració de Finques Pere Planas Maynat. Finques Canet està dirigida per Alex Chopo, que inicià aquesta activitat en la col·laboració amb Administració de Finques Pere Planas Maynat l’any 1993, i que segueix contant amb els seus col·laboradors habituals, dirigits per Roger Bilbeny Ramos.

Finques Canet pretén continuar la tasca tan ben desenvolupada en l’anterior etapa i que tants clients i amics ha aconseguit. Continuant en la nostra voluntat de servei al client per tal d’aconseguir satisfer les seves necessitats en el sector immobiliari.

És per això que continuarem donant resposta a les demandes dels nostres clients, fent d’intermediaris en el món immobiliari que inclou: compra venda i lloguer de vivendes, parcel·les, locals, naus industrials, etc.

Aquesta gestió professional està dirigida cap a solució de tots els requisits necessaris per dur a terme l’objectiu final que és que els nostres clients quedin satisfets i puguin tenir la tranquil·litat absoluta en que la seva operació serà tractada amb la total serietat, professionalitat i seguretat.

A Finques Canet estem convençuts de poder donar resposta a les seves demandes, tant si vol comprar, vendre o llogar. L’aconsellarem sempre de la millor opció, per rendibilitat, per fiscalitat, per seguretat. Podem gestionar el seu patrimoni, fer tràmits davant les administracions, millorar l’aspecte de la seva propietat per fer-la més atractiva, podem gestionar-li el finançament, etc..

Esperant poder gaudir de la seva confiança, rebi salutacions cordials.